Σχολή Musical by Sia Koskina

PRE PROfessionals: Εντατικό προπαρασκευαστικό τμήμα.

Πρόκειται για ένα εντατικό εργαστήρι μιούζικαλ  που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να  ακολουθήσουν μια επαγγελματική εκπαίδευση επάνω στην τέχνη του μιούζικαλ και να προετοιμαστούν ώστε να δώσουν εξετάσεις για το FULL TIME COURSE (τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης) της PMTP method by Sia Koskina στην Αθήνα ή για κάποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Οι σπουδαστές ασκούνται ένα τρίωρο καθημερινά και συστηματικά στο χορό, το τραγούδι, την Υποκριτική και το Μιούζικαλ ακολουθώντας ένα  εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το λεγόμενο «PRE-PROFESSIONAL COURSE» ώστε να κατακτήσουν το απαιτούμενο επίπεδο που θα τους επιτρέψει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τριετούς φοίτησης σε κάποια Επαγγελματική σχολή.

Η P.M.T.P είναι μια ολοκληρωμένη σχολή που έχει ιδιαίτερη σημασία να παρακολουθείται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η μέθοδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αδιάλειπτη προσέλευση των μαθητών, μια που για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, απαιτείται συστηματική σπουδή και παρακολούθηση,  κάτι που η P.M.T.P. διασφαλίζει χάρη στο σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας σε όλα τα μαθήματα, κάνοντας πράξη τη θεωρία και δίνοντας συνεχή κίνητρα ενδιαφέροντος στους μαθητές.

Μαθήματα:

  • ΧΟΡΟΣ : ΜΠΑΛΕΤΟ,COMMERCIAL JAZZ, FOSSE STYLE DANCING
  • ΤΡΑΓΟΥΔΙ :  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ
  • ΜΟΥΣΙΚΗ : ΘΕΩΡΙΑ, ΣΟΛΦΕΖ, ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ (προαιρετικά)
  • YΠOKΡITIKH :  ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ,  ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  • MUSICAL THEATRE PERFORMANCE : ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ, CABARET TECHNIQUE,  ROCK OPERA
  • GUEST TEACHINGS (Προσφέρονται από καλεσμένους καθηγητές σε τακτά χρονικά διαστήματα)

Καθηγητές:

  • ΖΑΧΑΚΗ ΧΡΥΣΑ - Ballet Dancing
  • ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ - Musical Jazz Dancing
  • ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΥΤΙΛΙΟΥ - Singing
  • ΧΑΡΕΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ - Drama

Guest Teachers: Άκης Σακελλαρίου, Εύη Σιαμαντά

MUSICALFACTORY: Εργαστήρι μιούζικαλ για ηθοποιούς!

Απευθύνεται σε ηθοποιούς που θέλουν να καλλιεργήσουν το χορό, το τραγούδι και τη σκηνική τους παρουσία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις όλο και περισσότερο απαιτητικές ακροάσεις των επιτυχημένων θιάσων που ζητούν πλέον από τους performers το triple threat, δηλαδή να παίζουν, να τραγουδούν και να χορεύουν ταυτόχρονα!

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα τμήμα που προσφέρει για τρεις φορές την εβδομάδα, από τρεις ώρες κάθε μέρα, μαθήματα συμπυκνωμένης γνώσης και άσκησης σε τραγούδι και χορό (τεχνική του Song & Dance)!

MUSICAL & CABARET TECHNIQUE: Τμήμα αρχαρίων ενηλίκων!

Ένα εβδομαδιαίο τμήμα μιούζικαλ για όσους και όσες επιθυμούν να γνωρίσουν λίγο περισσότερο το συναρπαστικό αυτό είδος θεάτρου, να βιώσουν λίγη από τη μαγεία του και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, βελτιώνοντας την κίνηση και καλλιεργώντας το τραγούδι και τον αισθησιασμό τους! Χορογραφίες από αγαπημένες ταινίες όπως Chicago, Cabaret, Moulin Rouge, Nine, Burlesque, Rocky Horror Show, La Cage aux Folles κ.α,διδάσκονται με αυθεντικό βηματολόγιο και μετατρέπουν τους σπουδαστές σε πραγματικούς performers του μιούζικαλ!

 TEEN`S STUDIO: Μιούζικαλ για εφήβους από 13-17 ετών!

Πρόκειται για ένα οργανωμένο τμήμα μιούζικαλ, που απευθύνεται σε εφήβους από 13 έως 17ετών,  που για μιάμιση ώρα την εβδομάδα, τους προσφέρει τη δυνατότητα καλλιτεχνικής ανάπτυξης και δημιουργικής εκτόνωσης, χαράς & διασκέδασης!

Οι έφηβοι καλλιεργούν το χορό, το τραγούδι και την υποκριτική τους ικανότητα μέσα από αγαπημένα μιούζικαλ όπως: Grease, Mamma mia, Fame, Dirty Dancing, High School Musical, Glee κ.α. Επίσης, διδάσκονται την τεχνική του song & dance, επάνω σε χορευτικά τραγούδια των πιο αγαπημένων pop stars: Beyonce, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Rihanna, Michael Jackson, Ricky Martin, Jennifer Lopez κ.α.


MUSICAL ZOO: Μιούζικαλ για τους μικρούς μας φίλους, 7-12 ετών!

Οργανωμένα  τμήματα  χορού και τραγουδιού, που απευθύνονται σε παιδιά  7 έως 12 ετών που, για δυο ώρες την βδομάδα, τους προσφέρουν τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την τέχνη, να εκτονώσουν δημιουργικά την ενέργειά τους, να αποκτήσουν πειθαρχία και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους!

"Στο P.M.T.P. ZOO μαθαίνω να συγκεντρώνομαι και να πειθαρχώ, να συνεργάζομαι και να λειτουργώ αρμονικά μέσα σε μια ομάδα, να ελευθερώνω το ταλέντο μου, να παίζω το ρόλο μου, να χορεύω και να τραγουδώ! Εκφράζοντας τα συναισθήματά μου μέσα από τη μουσική, εκτονώνω δημιουργικά την ενέργειά μου και συμμετέχω στη δική μου παράσταση, σαν ένας πραγματικός καλλιτέχνης!"

 

Σία Κοσκινά - Υπεύθυνη Σπουδών

 

 

Διαβάστηκε 4528 φορές